OK We use cookies to enhance your visit to our site and to bring you advertisements that might interest you. Read our Privacy and Cookies policies to find out more.

News Netherlands

0 Comments Dec 4, 2017 | News Netherlands

Zeeuwse tandarts met noorderzon vertrokken

Post a comment by Tessa Vogelaar

ZIERIKZEE – Patiënten van een tandarts in Zierikzee stonden vorige week voor een dichte deur. De tandarts zou onaangekondigd zijn vertrokken en de patiëntgegevens meegenomen hebben. Dat meldt de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC).

De uit België afkomstige tandarts had in 2008 de praktijk overgenomen. De KNMT was niet op de hoogte van problemen rond de tandarts in Zierikzee en zoekt uit wat er precies aan de hand is, laat woordvoerder Dianne Paarhuis aan de PZC weten. De tandarts was eerder al geschorst als lid van de landelijke koepel, omdat hij zijn contributie niet betaalde. Of ook zijn werk als tandarts ook veel te wensen over liet, is bij de KNMT niet bekend.

De KNMT heeft navraag gedaan bij tandartsen in de buurt over beschikbare ruimte voor de patiënten uit de praktijk van de Zeeuwse tandarts. Patiënten kunnen in ieder geval terecht bij een andere in Zierikzee gevestigde tandartspraktijk.

De tandartspraktijk was niet bereikbaar voor commentaar.
(bron: PZC)
 

Post a comment Print  |  Send to a friend
0 Comments
Join the Discussion
All comments are subject to approval before appearing. Submit Comment